Ingatlankereső
Hírek
Partnerek

Pest megye, Nagykovácsi, Medve utca

Adatok

Cím: Pest megye, Nagykovácsi, Medve utca  (Hiv sz.: 294)
Ár: 99.0 millió Forint
Típus: ház, családi
Alapterület: 170 m2
Telekterület: 1400 m2
Szobák: 2 + 2 félszoba
Állapot: új építésű
Szintek: 0
Emelet: földszint
Fűtés: gáz (cirkó)
Komfort: duplakomfortos
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: kertre néző

Leírás:

Nagykovácsi Zsíroshegyen, 1500 m2-es dupla telken, csendes, erdő melletti zsákutcában kizárólagos megbízással eladásra kínálunk egy 179 m2-es lakóterületű prémium kategóriás modern mediterrán családi házat, amely bemutató házként szerepelt a Szép Házak magazinban.

A jól átgondolt tervek alapján minden részletében finoman kidolgozott házat magas műszaki tartalommal kivitelezték.

A bejárati szinten az előtérből nyílik a szép fényviszonyokkal rendelkező, kandallóval ellátott nappali, az egy térben elhelyezkedő étkezővel és a magas színvonalú gépekkel felszerelt konyhával. A konyhából és a nappaliból két tágas terasz nyílik, mely közvetlen kapcsolatban áll az átgondolt, kerttervező által kivitelezett és gondosan karbantartott, beérett kertrésszel.
Ezen a szinten került elhelyezésre a szülői hálószoba gardróbbal és fürdőszobával. A félszinten található két gyerekszoba, egy fürdőszoba, egy WC és egy falba süllyesztett tágas gardrób rendszer.
A pince szinten kapott helyet a 41 m2-es mosókonyha, illetve a ház gépészete.

A parkolás jelenleg zárt kertben megoldott, de a jelenlegi tulajdonosok építési és kivitelezési tervvel rendelkeznek egy duplagarázs építésére, melynek megvalósítása már az új tulajdonosra vár.

Extrák: Napkollektor, Viessmann kazán, fűtési körre kötött vízteres kandalló, Hofstadter nyílászárók, kamerarendszer, beépített diófa bútorok, beépített Bosch gépek, tömör tölgyfa parketta.

Ár: 99 Millió Ft.


In Nagykovácsi, Zsíros Hegy, we offer a high-end category Mediterranean-family house with 179 m2, a 1,500 m2 double plot, at the end of a quiet, dead-end street near to the woods with an exclusive mandate to sell.

Based on the well-thought-out plan, every detail is finely crafted and constructed with high technical content.

The entrance hall opens to the dining area, which is equipped with high quality machines, nice lighting conditions and fireplace. The kitchen and the living room has two spacious terraces overlooking to the garden, which was, designed and maintained by a garden designer.
On this floor, the parent bedroom can be found with a wardrobe and a bathroom. On the mid-level the two children room is located, with a bathroom, a toilet and a spacious wardrobe.
In the house basement a 41 m2 laundry room and interior utility machines are placed.

Parking is possible in the closed garden, but the current owners have building and construction plan for a double garage, which implementation is waiting for the new owner.

Extras: solar collectors, Viessmann boiler, heating circuits FIREPLACE linked to Hofstadter doors, cameras, built-walnut furniture, built-in Bosch appliances, solid oak flooring.

Target price: HUF 99 million.Írjon nekünk!

Videó

Képek

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Térkép

Tulajdonos

Moderátor

Telefon: 06-30-235-5450

E-mail: info@ingatlanhirdetesek.eu

Copyright: ingatlanhirdetesek.eu - Minden jog fenntartva!

webdesign és honlapkészítés