Ingatlanok értékbecslése, értékesítése

Királyvölgyi lakóparkban eladó saroktelek!

6 fotó
Királyvölgyi lakóparkban eladó saroktelek!
Ár: 25 900 000 Ft

Jellemzők

  • Kategória: Ingatlan eladás
  • Ingatlan típusa: telek
  • Megye: Pest
  • Település: Tinnye
  • Alapterület: 2111 m2
  • Telek: lakóövezeti telek

Bemutatás

Álmai otthonának alapjait teremtheti meg ezen a 2111 m2-es sarok telken, amely a festői Királyvölgyi lakóparkban található. A telek páratlan panorámával ajándékozza meg Önt, amely a környező területeket öleli körül.

A beépíthetőség 15% a homlokzat magassága sem haladhatja meg a 6 métert. Ezen felül a kertek és parkosított területek legalább 60%-ának megőrzése mellett tervezheti meg álmai otthonát.

A lehetőségek széles tárháza előtt: családi ház vagy egy 2 lakásos társasház, mindkettő megépíthető ezen a különleges telken. Az építés során figyelembe kell venni, hogy a tervezett funkciókat egyetlen épületben kell elhelyezni, és a melléképületek, például garázsok, nem építhetők különállóan.

A környék fejlődik, ahogyan újabb és újabb lakóházak emelkednek a környéken. Azonban a telek tágas méretei biztosítják, hogy semmi sem zavarja meg a nyugalmat és a csendet, mindannyian vágyunk az otthonunkban.

Ha Ön is a természet közelségében szeretne élni, ahol a csend és a nyugalom valódi értékek válnak, akkor nem habozzon! Ez a telek várja Önt, hogy megvalósítsa álmait és megteremtse az ideális otthont ebben a varázslatos környezetben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Vegye fel velem a kapcsolatot, még ma, hogy megkezdhesse az Ön álmai otthonának tervezését és létrehozását!

Értékesítő kolléga: Manhertz Éva • Nézze meg a teljes ingatlan kínálatát!

Felkeltette ingatlanunk az érdeklődését?

Kersse kollégánkat a +36 30 974 5124 telefonszámon vagy üzenjen neki az alábbi űrlap kitöltésével!

Kiemelt ingatlanok