Ingatlanok értékbecslése, értékesítése

Vevőknek

Ingatlan vásárlás
 
Ingatlant keres? Tisztában van Ön azzal, hogy;

  • mennyi a keresett ingatlan piaci értéke? (Nem csak a kínálati árak, hanem a már eladott, objektív, valós értékesítési árak tekintetében?)
  • milyen előnyökkel jár, ha ingatlanközvetítő közreműködésével vásárol ingatlant?
  • a piaci sajátosságokat nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezáltal nem lehet a piaci árnál drágább a közvetítőn keresztül vásárolt ingatlan? A közvetítői jutalékot mindig a velünk szerződésben álló eladó fizeti, aki ezért komplett, korrekt szolgáltatást kap tőlünk. Ha közvetlenül a tulajdonostól vásárol, ő sem fogja Önnek piaci ár alatt eladni ingatlanát és Önnek ajándékozni a különbözetet.
  • mennyi időt takarít meg Önnek az ingatlanközvetítő, aki felkutatja, kiajánlja, megmutatja az elképzeléseinek megfelelő ingatlant, mielőtt Ön rátalálna több ezer hirdetés között?

Ön biztos lehet abban, hogy ha ingatlanirodán keresztül vásárol ingatlant - azt reális piaci áron vásárolja meg. Abban is biztos lehet, hogy ellenőrzött tulajdonviszonyokkal, a valódi tulajdonostól veszi meg az ingatlant.

Az ingatlan értékét a piac határozza meg: egy ingatlan annyit ér, amennyiért megvásárolják. Az ingatlanközvetítőnek nem érdeke, hogy túlárazott ingatlanokkal foglalkozzon. A piacot legjobban az ingatlanközvetítők és a vevők ismerik. Igen, a vevők is, hiszen ők úgy vásárolnak, hogy megnéznek több száz hirdetést és személyesen is meglátogatnak legalább 8-20 eladó ingatlant, mielőtt döntenek. Míg az eladók többségének nincs összehasonlítási alapja, csak az eladó ingatlanuk és azok az árak, amelyeket a hirdetésekben látnak. Ezért előfordulhat, hogy túlárazzák ingatlanukat, nem ritkán szubjektív szempontok alapján, mivel a piacot nem ismerik eléggé. Ön viszont a legjobb ingatlant akarja megvásárolni, a legkedvezőbb áron.

Az ingatlanközvetítőknek valós árakról, eladott ingatlanokról vannak statisztikái, tisztában vannak egy adott környéken az ingatlanok ár-érték arányával és a keresleti viszonyokkal. Ezen információk birtokában egyik fő feladatuk, hogy a felek érdekeit közelítsék egymáshoz, segítsenek az objektív értékelésben, folyamatosan információkat adjanak az ingatlanpiac alakulásáról, az árakról, a finanszírozási lehetőségekről. 

Segítünk esetleges hitelfelvételben is, továbbá teljes körű szolgáltatással és tanácsadással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, a kezdetektől akár a folyamat utolsó fázisáig.

Válogasson eladó vagy kiadó ingatlankínálatunkból, amelyet saját honlapunkon, továbbá az összes vezető ingatlanhirdetési portálon is folyamatos frissítéssel hirdetünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ha jelenlegi választékunkban nem találta meg a keresett ingatlant.

A megadott paramétereknek megfelelő ajánlat esetén – legyen saját, vagy partnerirodáink adatbázisában - azonnal kapcsolatba lépünk Önnel. Szolgáltatásunk vevő ügyfeleink részére ingyenes.

Amennyiben ingatlanvásárlása a már meglévő ingatlana eladásával is jár, készséggel állunk az eladás tekintetében is szolgálatára.

Önnek nagyon sürgős a költözés, esetleg nincs ideje, kedve napi több órán át hirdetéseket böngészni, eladó ingatlanokat keresve a favorizált utcákat járni, szubjektív, hiányos információk alapján feleslegesen ingatlanokat megtekinteni? Szeretné, hogy ingatlankeresése PRIORITÁST élvezzen? Mi szívesen átvállaljuk ezt a rendkívül időigényes és sok energiát kívánó munkát kedvező díjazás ellenében, kizárólag személyes találkozás, igényfelmérés, és írásban is rögzített exkluzív megállapodás után. Legyen Ön is VIP ügyfelünk!

Tapasztalt munkatársaink precíz, gyors ügyintézéssel állnak szolgálatára.